Николовски денес на трибина со земјоделци од источниот регион

Вести

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски денеска во Штип ќе присуствува на заедничка трибина со земјоделци од источниот регион.

На трибината, како што информираат од Министерството, ќе се разговара за моменталната состојба во земјоделството.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *