Николовски и Бабовски денеска ќе одржат прес конференција за огласот Млад земјоделец

Вести

Во велешкото село Горно Оризаре, денеска ќе се одржи прес-конференција во врска со завршувањето на јавниот повик за финансиска поддршка од неповратни 10.000 евра за млади земјоделци.

На конференцијата ќе присуствуваат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски заедно со директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој Николче Бабовски.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *