Нов директор на државниот инспекторат за шумарство и ловство

Вести

Ејуп Јаја е назначен за вршител на должност директор на државниот инспекторат за шумарство и ловство.

Според објавата на централниот регистар, тој доаѓа на местото на Дритон Небиу, кој досега беше вршител на должност Директор на инспекторатот.

емагазин.мк

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *