Пет нови јавни повици од Програмата за рурален развој

Вести

Како што информира МЗШВ, станува збор за јавните повици за „Рурална жена”, за набавка на трактори, за набавка на силоси за жито, за набавка и опремување мандри и за набавка на опрема за производство на тутун.

Mинистерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, Никица Бачовски денеска ќе соопштат детали во врска со објавувањето на петте јавни повици од Програмата за рурален развој.

Како што информира МЗШВ, станува збор за јавните повици за „Рурална жена”, за набавка на трактори, за набавка на силоси за жито, за набавка и опремување мандри и за набавка на опрема за производство на тутун.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *