Поврзување на македонските земјоделски производи со блискоисточните пазари

Вести

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, денеска оствари средба со господинот Али Ал Раис, вице претседател на Qatar Airways, на која ги разгледаа можностите за позиционирање на македонските земјоделски производи на тамошниот пазар.

Неговото долгогодишно искуство како вице претседател на Qatar Airways, Николовски планира да го искористи за подобро поврзување на македонските производи со блискоисточните пазари.

 

Б.П. за современо Земјоделство

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *