Презентација на авионска заштита на земјоделските површини од временски непогоди

Вести

 

 

Ќе ја презентира министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа во присуство на директорот на Управата за хидрометеоролошки работи, Костадин Ацевски, информира МЗШВ.

Извор: МИА

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *