Презентација на проектот „Мали нискотрошковни, еколошки прифатливи системи за наводнување“

Вести Полјоделство

Промотивен настан за проектот „Мали нискотрошковни, еколошки прифатливи системи за наводнување“, ќе се одржи денеска во Министерството за земјоделство, водостопанство и шумарство.

Проектот е финансиран од Европската унија. На настанот ќе се обратат министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски и претставникот на делегацијата на ЕУ, Вирве Вимпари.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *