Стопанската комора на Македонија организира работна средба за состојбите во агро секторот

Вести

Работна средба на тема „Актуелни состојби и идни насоки за унапредување на земјоделско-прехранбениот сектор во Република Македонија” денеска организира Стопанската комора на Македонија со министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа.

На средбата, информираат од Комората, ќе се разгледаат актуелни теми од областа на агро секторот.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *