Проект на МЗШВ:”Поддршка за развој на земјоделските задруги”

Вести

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска ќе биде промовиран проектот „Поддршка за развој на земјоделски задруги во Македонија“.

Проектот е финансисран од Европската унија, а на промоцијата ќе се обрати министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *