Работен состанок со претставници на “Ловечката федерација на Македонија”

Вести
Одржавме редовен работен состанок со претставници на “Ловечката федерација на Македонија” на кој разговаравме за тековните состојби во ловството. Заеднички се согласивме дека во најскоро време, ќе организираме средба на која ќе присуствуваат сите концесионери, каде ќе ги слушнеме сите предлози, и сугестии за досегашното концесионирање на дивечот во ловиштата, но и ќе разговараме за сите понатамошни чекори кои ќе ги преземеме.
Со посебно внимание го цениме придонесот на ловците и ловните здруженија. Грижата за дивечот и ловиштата продолжува.
Фејсбук статус на Министерот за зермјоделство,шумарство и  водостопанство Љупчо Николовски

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *