Саем на кариера на Факултетот за земјоделски науки и храна

Вести

Целта на настанот е поврзување на студентите, дипломците и магистрантите со компаниите, како настојување да се овозможи создавање одржливи работни места за високо квалификуваниот стручен кадар во земјава.

Саем на кариера под мотото „Запознај го својот иден вработен/работодавец!“ денеска ќе се одржи на Факултетот за земјоделски науки и храна-Скопје при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, како дел од настаните по повод одбележувањето на јубилејот – 75 години постоење.

Целта на настанот е поврзување на студентите, дипломците и магистрантите со компаниите, како настојување да се овозможи создавање одржливи работни места за високо квалификуваниот стручен кадар во земјава.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *