Стабилно и топло

Вести

 

До понеделник под влијание на топла воздушна маса и јужно воздушно струење ќе има значителен пораст на температурите кои на места ќе бидат и над 30 степени. Во ноќта кон недела во западните делови ќе има услови за локален дожд.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *