В четврток во прекин делницата Пресека – село Врбјани поради минирање

Вести

Во четврток, 1 јули, во прекин ќе биде патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, поради изведување градежни работи на пат (минирање), соопшти Јавното претпријатие „Македонија пат”.

Сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 12 и 15 часот во времетраење од 15 до 20 минути.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *