Во прекин сообраќајот на патот А2 Кичево –Охрид во период 11.30 и 14.30ч.

Вести

Патниот правец А2 Кичево-Охрид сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 11.30 часоти и 14.30.

Прекинот ќе биде во време траење од 15-20 минути поради изведуање градежни работи минирање.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *