Електронското аплицирање за директни плаќања по програмата за финансиска поддршка во земјоделството е отворено до крајот на месецов

Вести

Во тек е поднесувањето на барањата за директни плаќања по програмата за финансиска поддршка во земјоделството 2023.

Електронското аплицирање е отворено до 30 јуни.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *