Интервју со министерот Љупчо Николовски на Сител телевизија

Вести Совети

Погледнете го интервјуто на министерот за Земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски на телевизија Сител, денеска во дневникот во 16:00 и во 19:00 часот. Ќе зборува за новите мерки за финансиска поддршка на земјоделството и руралниот развој, за исплатата на субвенциите и бенефитите од Програма за наводнување на јужниот дел на реката Вардар.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *