СРЕЌЕН ДЕН НА ШУМСКАТА ПОЛИЦИЈА!!!

На овој ден, го потенцирам значењето на работата на шумските полицајци и максималните напори кои ги вложуваат во борбата за сузбивање на бесправната сеча на дрва и зачувување на шумите и шумскиот биодиверзитет.

Share
Прочитај повеќе

Трето издание на Светскиот ден на вранецот

Светскиот ден на вранецот се одбележува по трет пат во земјите кои се традиционални производители на вина од оваа сорта.

Share
Прочитај повеќе

Времето денеска облачно и свежо со повремен дожд

Времето ќе биде променливо облачно и свежо, претпладне во западните и јужните делови со повремен дожд со послаб интензитет.

Share
Прочитај повеќе