Георгиевски: Жените добија посебен статус и значење во политиките кои ги спроведува МЗШВ

-За мене понатаму значи да градиме нешто што ќе трае, како што ќе траат откупно-дистрибутивните центри во Скопје, Ресен и Струмица за кои проектирањето беше започнато уште од 2018 и со реализацијага ќе донесе до поголема стабилност во земјоделскиот сектор, вели Георгиевски.

Share
Прочитај повеќе