АФЛАТОКСИНИ во Јогуртот Баланс +, се повлекува од пазарот

Крајните потрошувачи кои гo имаат купено горенаведениoт производ со посочениот сериски број/лот, истиот да нe гo консумираат и да гo вратат на местото од каде гo купиле, порачува АХВ.

Share
Прочитај повеќе