Николовски: Со 202 капитални проекти изработени од 80 општини и 8 Плански региони, создаваме услови за подобар и достоинствен живот

-Со 202 капитални проекти изработени од 80 општини и 8 Плански региони, создаваме услови за подобар и достоинствен живот за граѓаните во сите општини во државата, истакна министерот Николовски. 

Share
Прочитај повеќе