Денеска променливо облачно и посвежо со краткотрајни врнежи

Времето денеска ќе биде променливо облачно и посвежо, со краткотрајни повремени врнежи од дожд и со нестабилност.

Share
Прочитај повеќе

Бачовски: Повик за ко-финансирање на инвестиции во подигнати нови лозови и овошни насади и ароматични растенија

Објавен уште еден јавен повик од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

Share
Прочитај повеќе

ЈАВЕН ПОВИК 2/2022 за доделување на концесија на рибите за вршење стопански риболов

 ЈАВЕН ПОВИК 2/2022 за доделување на концесија на рибите за вршење стопански риболов

Share
Прочитај повеќе

JАВЕН ПОВИК 1/2022 за доделување на концесија на рибите за организирање рекреативен риболов

ЈАВЕН ПОВИК 1/2022 за доделување на концесија на рибите за организирање рекреативен риболов. 

Share
Прочитај повеќе